Travel4us

Compleet !

Want Aris en Berthy zijn gearriveerd

Daar zijn ze dan

Vanmorgen, lokale tijd, half 9 zagen we de teksi voorrijden met 2 bekende, ietwat verreisde, koppies achterin. Wat een gezellig weerzien na het feestje bij Tante Ada en Oom Egge. Ook hun kamer was pas vanaf 1 uur beschikbaar, maar gelukkig konden ze bij ons even gaan liggen. Ze hoefden echt niet te slapen 🙂 Wij moesten nog even de stad in en de deur was nog niet in het slot gevallen of we hoorden al geronk.

Even na 1 uur waren we terug. Kamer gekregen en toen maar even naar het zwembad. Zelfs Aris ging er in en dat wil heel wat zeggen. Daarna omgekleed en naar de Petronas Towers. Het was voor hen tenslotte ook 10 jaar geleden dat ze die hadden gezien, maar ze waren niet veranderd, de torens. Op het terras een heerlijke ijskoffie, bier en banana shake genomen en daarna meteen maar door naar de lokale “foodmarket”.

Terras bij de Twin Towers

Met het zweet op het voorhoofd, best pittig die pepertjes, weer terug gelopen naar het hotel en toen gingen de 2 oudere kaarsjes toch wel uit. Oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker.

Mobiele versie afsluiten