Travel4us

Geland !

Crisis?….ik vind het wel verfrissend!

Verfrissend

Met een stel dronken Fransen, en dat waren wij niet, stonden we even voor 06.00 uur lokale tijd aan de grond. Heel erg irritant was de dronken groep, zelfs de crew moest zich er tot 4 keer toe mee bemoeien met een “arrestatie dreiging” tot slot. Maar goed, we begonnen voor de deur bij Le Petit Mas d’Ile. Chauffeur Alex was prima op tijd en wij waren weer even voor 2 uur in Poitiers. 5 Over 2 hadden we “een trein”.

Inderdaad, niet die van ons, maar we gokten het er op vanwege de verkeerde kaartjes. Uiteraard kwam er controle, maar met mijn blauwe ogen zei ik dat vrienden deze kaartjes gekocht hadden en dat we via Montparnasse naar Charles de Gaulle moesten reizen. Hoe konden wij het weten, het was onze 1e keer in de TGV…..ahum. Nou, omdat jullie geen Fransen zijn laat ik het hierbij zei de conducteur. Pfffffffff

Vervolgens met een bus naar Orly en met een andere bus naar ons hotel voor 1 nacht. Alles prima geregeld. Volgende ochtend met de gratis shuttle naar Orly en aan boord maar……….we waren al ingecheckt…………..dachten we. De dame aan de balie “kon ons niet vinden”. De typevingertjes van Caroline hadden de “i” van Dijksman 2x aangeraakt 🙂 Eind goed al goed, en toch aan boord en nog naast elkaar ook, zonder extra kosten.

Geland-regen-28 graden

Laatste deel vliegen was dus ff minder met die dronkaards, maar goed, dat ging ook weer voorbij. Met een busje naar KL center en een taxi naar het hotel. Kosten van bus + taxi € 7 🙂 Daar word je weer vrolijk van.

Ondertussen is het hier half 12 en bij jullie (en voor ons ook nog steeds) kwart over 4 ‘s-nachts, maar we halen nog ff door.

Room with a view

We hebben de Petronas al gezien, een ouderwets lekkere “Muhrtabac” gegeten en zitten nu aan de koffie bij Starbucks. Vanavond even een foto bij dit alles voegen. Oh ja, het zweet druipt van ons lijven en de kerstbomen staan in de etalages.

Salamat Datang

Mobiele versie afsluiten