Weekje Corfu – Griekenland 2005

Deel

Ik, Arthur, zit “in between jobs” als we even een weekje vrij hebben en belsuiten naar Corfu te gaan. nog niet eerder in Griekenland geweest, dus een goede reden om te gaan. Gelukkig had Caroline toen ook nog genoeg dagen want oktober 2005 hadden we al geboekt voor 3 weken Borneo met de ouders van Caroline (zie “Indonesië). Dit weekje kostte mij geen dagen, want het waren mijn laatste vrije dagen van het OLVG alvorens bij Magnafarma te beginnen.

16255486028_85d1b62e20_oWat we toen nog niet wisten was dat we nog geen jaar later zouden gaan verhuizen naar Frankrijk, naar onze Chambre d’Hôte :  Le Petit Mas d’Ile


Maar goed, reis met ticket en appartement geboekt en we zouden het wel zien. Op Corfu is gelukkig genoeg te doen en te zien. Prachtig eiland met heel veel plaatsen om te gaan bezoeken zoals de prachtige haven, het huis waar Sissi ooit heeft gewoond, het binnenland, de kust, gewoon te veel om op te noemen. Het appartement had een fraai zwembad maar dat was alleen nog niet verwarmd eind mei 🙂 Over een frisse duik gesproken. Verder een heerlijke week gehad met lekker eten, prachtig weer en als gezegd een zeer fraaie omgeving.

Foto’s Corfu 2005

Reacties zijn gesloten.