Weer op pad

  • 16 juni 2023

Dit jaar dus geen wintersport. Het viel precies samen met een bruiloft waar we graag bij wilden zijn. Vanwege werkzaamheden op ons terrein en ander bezoek viel het ook niet meer in te plannen. Nou ja, geen nood, die blijft staan voor de winter van 2024.

Eenmaal weer terug in Frankrijk werd er zowel hard gewerkt als goed gerust. Ook heb je dan tijd om te gaan bedenken wat wij zelf eventueel na het seizoen zouden willen doen. Caroline kwam via een website of Facebookpagina een artikel tegen over de Fishermenstrail. Een lange afstand wandeling in Portugal over 226 km. 

Beste reistijd : oktober-november. Laat dat nou voor ons heel goed uitkomen. Meteen verder in verdiept, blogs gelezen en eigenlijk waren we beiden direct enthousiast. Je loopt met eigen rugzak van B&B naar B&B met een daggemiddelde van ongeveer 20km. Prima te doen dus. Laten we zeggen dat de voorbereidingen zijn gestart. Leuke bijkomstigheid is dat we weer een land aan ons rijtje bezochte landen kunnen toevoegen. Samen zijn we er nog nooit op vakantie geweest.

Wordt vervolgd

Nos caminhos das avenidas = de paden op de lanen in 

  • 19 oktober 2022

Tja, de site heet niet voor niets travel4us, oftewel “reis-4-us”. Na de heerlijke vakantie (okt 2022) met toch wel een zware huttentocht en heerlijke dagen in Benasque, Pamplona en Hendaye, wordt er natuurlijk al weer nagedacht over 2023.

Wintersport wellicht? Terug naar de Pyreneeën na ons volgende seizoen? We gaan het zien. Voorlopig zijn we weer een ervaring rijker en weten we nog beter wat we nu wel en niet (meer) willen.

Op naar een volgend avontuur. Zodra dat bekend is lees je het hier.