Het Posthuys

Deel

Posthuys-vertrekdag 001 (Large)Onze laatste “hele” dag op dit prachtige eiland. Stiekum al ff gekeken of je hier ook een Chambres d’HĂ´te zou kunnen beginnen 🙂 hahaha……….dromen is altijd leuk. Maar goed, eerst nog even 5 kwartier hardgelopen richting Het Posthuys om na het douchen wederom die kant op te gaan maar dan met de fiets. Tjonge, wat kunnen die “oudjes” nog trappen zeg, niks mis mee met die conditie. Caroline werd zelfs door haar vader uit de wind gezet, moet niet gekker worden.

Posthuys-vertrekdag 003 (Large)Onderweg gestopt bij de vogelkijkhut. Prachtig uitzicht over het wad en mooi vogels kijken. Na een kwartiertje weer door. Het was fris en het waaide best wel, maar het was droog. Hoe lekker is het dan om Het Posthuys binnen te lopen en daar aan de warme choco met appelgebak te gaan? Heel lekker dus. Heerlijk gezeten daar maar uiteindelijk de jassen weer aan Posthuys-vertrekdag 038 (Large) - kopiegedaan om de ronde verder te fietsen. Via de Noordzeekant van het eiland trapten wij weer richting het Noordelijke deel van het eiland om uiteindelijk weer in de haven te eindigen. Ondertussen scheen de zon en achter glas was het heerlijk vertoeven, zeker met wat alcoholisch spul van gele kleur in een groot glas.

Posthuys-vertrekdag 052 (Large) - kopieDaarna weer naar ons huisje gereden om lekker te koken en te eten. De mail werd weer even bijgewerkt, sommige ogen vielen dicht maar voor een borrel wordt iedereen wel weer wakker. Muziekje erbij, niets mis mee. morgen de laatste dag en vertrek richting Harlingen.

Vrijdag……….tijd om in te pakken, koffers alvast bij de boot zetten en nog even een lekkere Posthuys-vertrekdag 055 (Large)pannekoek eten. Heel gezellig restaurantje en heerlijke pannekoeken. Daarna fietsen ingeleverd om vervolgens in het restaurant tegenover de boot te gaan wachten op de veerboot. De terugvaart was prachtig met alweer een blauwe lucht en bijna geen deining. terug in Harlingen de auto’s opgehaald en terug naar Haarlem. Wat een fantastische (mid)week was dit. Dit gaat zeker herhaald worden…..ooit.

Posthuys-vertrekdag 069 (Large)

Reacties zijn gesloten.