Le Petit Mas d’Ile

Na onze wereldreis in 2003/2004 waren we het er samen al snel over eens dat wij “het roer om”wilden gooien, maar hoe en waar? Na veel praten,denken en zoeken heeft dit uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van een prachtige oude Herenboerderij in de Charente.

De Herenboerderij Le Petit Mas d’Ile (de kleine boerderij bij het eiland) biedt ons de gelegenheid ons leven in Frankrijk voort te zetten in een stijl en ongedwongen sfeer die bij ons past. De boerderij in Limousin stijl is prachtig verbouwd en biedt ons de mogelijkheid om een heerlijke Franse tijd door te brengen in een prachtige omgeving met veel ruimte en te kunnen genieten van het buitenleven.

 

Een plek met alle noodzakelijke voorzieningen op korte afstand.
De supermarkt, bakker en zelfs de dokter vindt u op minder dan 4 km. afstand van onze boerderij. Maar het is ook een plek van waaruit je direct in de vrije natuur bent en wandelingen kunt maken.

Spechten, nachtegalen, uilen, witte reigers, en nog meer vogels, beverratten (en ook mollen), je ziet of hoort ze in het seizoen dagelijks.

Le Petit Mas d’Ile is een geheel vrij gelegen oude herenboerderij met een kleine camping gelegen net even buiten St.Germain de Confolens waar je je onmiddellijk thuis zult voelen. Het is goed bereikbaar en ligt aan de D71 tussen St.Germain de Confolens en Confolens. Hier hoeft niets en (bijna) alles mag.

Voor de kinderen is het kampvuur een hoogtepunt. De campinggasten sprokkelen samen hout en daarna met zijn allen rond het vuur al dan niet met de marshmallows of worstenbroodjes erbij.

Alle informatie over kamperen of het verblijf in een appartement of gîte leest u op www.lepetitmasdile.com