Terug in Benasque

Deel
  • 11 tot 14 oktober

Weer terug in de bewoonde wereld

Na de laatste etappe van de huttentocht aangekomen bij het hotel in Benasque. En wat voor een hotel. Supertoffe kamer, heerlijke bedden, zitje, bureau en hele ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Die eerste avond was geboekt inclusief diner, hoefden wij niet op zoek. Strompelend ging het van A naar B en uiteindelijk op een stoel beland in het restaurant. Man wat een verzuurde benen hadden wij. Het diner was meer dan prima met een heerlijk wijntje erbij. Eenmaal terug op de kamer wilden we niets anders dan liggen. Caroline had zoveel spierpijn dat ze van de pijn niet kon slapen, dat lukte bij mij dan nog net wel.

De volgende morgen een meer dan uitstekend ontbijtbuffet met alles wat je maar kan bedenken. Heerlijk omeletje laten maken, broodjes, toast, vleeswaren en ook nog heerlijk zoet erbij. Een overheerlijke ristretto maakte alles compleet. Terug op de kamer maar eens een plannetje maken wat nu te gaan doen? Over het hotel waren we het al snel eens……….naast de extra nacht die we al geboekt hadden nog maar een nacht erbij. Hier kwamen we echt tot rust. Het was superlekker weer, zelfs op 1300 meter, en dus aan de overkant in het zonnetje op een terras een fijne café con leche. En dat is echt wat anders dan koffie met melk.

Daarna een rondje door het dorp gekuierd, gekeken waar we in de vanavond konden gaan eten en eigenlijk alleen maar een beetje rondgehangen en van terras naar terras gelopen. Erg fijne bezigheid overigens als je een paar dagen vrij hebt. De dag erna nog iets meer in de rondte gelopen en ook weer diverse terrasjes gezien, wijn geproefd en heerlijk gegeten. Op de kamer een beetje de website bijwerken en het lichaam herstelwerkzaamheden laten verrichten.

Reacties zijn gesloten.