Zwitserland

2003 en 2005

Suisse
 
 

Met de snowscooter naar ons chalet….

Het is januari 2005 als we met de auto aankomen in Crans Montana en alles onder de sneeuw ligt……….en dat wil je ook op je wintersport 🙂 In zwitserland is het prachtig geregeld als je een chalet op een berg hebt gehuurd want je auto blijft beneden in een overdekte garage. Spullen er uit en…………..met de snowscooter naar boven. Wat een feest….. lees verder

Januari 2003

Het is januari 2003. In de afgelopen 12 a 16 maanden is er keihard gespaard, want begin mei vertrekken wij voor onze lange reis richting Zuidoost Azië, Nieuw Zeeland en Australië. Niet wetend wat deze reis allemaal tot gevolg zou hebben.

We zitten dan nog min of meer in het analoge tijdperk. De fotorolletjes zijn er nog, maar de video is ondertussen digitaal geworden. Voor onze reis hadden we dan ook een compacte digitale videocamera aangeschaft. Als kers op dit toch al bijzondere jaar kregen we de accommodatie voor deze wintersport aangeboden van onze (schoon)ouders. Een wintersport in Davos welteverstaan.

Fantastisch skiën en snowboarden, een geweldige rit met de trein van Klosters, maar natuurlijk ook schaatsen op de natuurijsbaan van Davos. En hoe leuk was dat ……… vele topschaatsers waren daar ook aan het trainen, zoals Annie Friesinger, Bart Veldkamp en Gretha Smit. Ik kon het inrijden net bijhouden.

Die vakantie dus de camera lekker uitgeprobeerd, van het geweldige weer, de pistes, gezelschap en het eten genoten. Op naar het grote avonuur.