USA

1995 – 1996 – 1999

USA

Marathon van New York - Florida

SUOMI en de 3e keer de marathon van New York

November 1999

In 1993 pakte ik na een aantal jaar triathlon te hebben gedaan een oude liefde weer op, het badmintonnen. Superleuk in Velsen gespeeld maar na het seizoen werd er buiten door getraind……. op de atletiekbaan van SUOMI in Santpoort. En wie kwam ik daar tegen? Mijn eerste triathlontrainer.

Lang verhaal kort, ik ben bij SUOMI blijven hangen totdat we aan onze lange reis in 2003 begonnen. Maar eind 1998 werd er een plan gesmeed binnen een destijds erg hecht groepje en wel om de 30e edititie van de marathon van New York mee te doen met een aantal van Suomezen.

Dat plan werd werkelijkheid en in november 1999 vlogen we met een grote club richting de Big Apple….lees verder

New York en Florida

November 1996

Het is 1995 als ik, Arthur, voor de eerste k

eer naar Amerika ga om mee te doen met de marathon van New York. Uiteraard een geweldig avontuur, maar ik ging er wel alleen naartoe. Iedereen die reist weet hoe leuk het is om je ervaringen direct te kunnen delen en er over te praten, maar dat bleef die keer bewaard tot thuis.

Het is dan ook 1996 wanneer wij met z’n tweeën afreizen naar de USA om voor de 2e keer aan de marathon mee te gaan doen, maar deze keer hadden we er ook een week Florida aan vast geplakt…….lees verder

De eerste keer marathon van New York

November 1995

Het is 1995. Ik werk net iets langer dan 1 jaar bij Katwijk Farma BV in Leiden en thuis gaat ook alles voor de wind en dus kon eindelijk de droom waargemaakt worden om de marathon van New York te gaan lopen. Via Holland International kon je je destijds inschrijven voor deze marathon.

Alles was bij hen perfect geregeld inclusief een kledingsetje en Gerard Nijboer die mee ging voor de nodig tips en trics……..wordt vervolgd.