Vrolijk Kerstfeest – Merry Christmas – Joyeux Noël

Deel

Vanuit Indonesië

wensen wij iedereen een ontzettende fijne en gezellige kerst toe en voor 2012 hopen wij dat de meeste dromen toch geen bedrog mogen zijn.

From Indonesia we wish all our english friends a merry christmas enjoying the company of good friends and family. For 2012 we hopen that all your wishes may come true. We wish you all the luck and hapiness on beforehand

Pour tous nos amis en France, Joyeux Noël et les meilleurs voeux pour 2012. Nous espérons que vous avez une grande fete avec toute la famille et naturellement avec un bon diner. Pour 2012, réaliser les rèves si possible en bon santé.

11 reacties op "Vrolijk Kerstfeest – Merry Christmas – Joyeux Noël"

 1. Croontjes schreef:

  Bijna weer een jaar voorbij, op naar het voorjaar. Wie weet krijgen we eerst nog een dikke en gladde natuurijs-vloer… Alvast de beste wensen voor 2012, dat het maar een mooie zomer mag worden met veel oranje gejuich 🙂
  Groetjes,
  Croontjes.

 2. Elly schreef:

  Caroline en Arthur, een fijne jaarwisseling en een goed 2012.
  Ondanks dat ik weet dat jullie het fijn hebben op jullie reis, zal ik blij zijn als jullie weer terug zijn…. weer wat meer actie in dit rustige – winterse charente leven!
  Elly en Miel

 3. je allerliefste zus schoonzus en tante schreef:

  lieve schatten je wilt het niet geloven maar het is nu een uur snachts en ik zit naar jullie te typen maar ik hoest zo verschrikkelijk dat ome george boven ligt te slapen dat is in 48 jaar dat we getrouwt zijn nog niet voor ge komen maar nu kan ik breed uit hoesten en tante ada heeft het net zo erg gaat verder met jullie alles goed wat zullen jullie veel mee maken het is ook wel bijzonder zo+n reis we hebben kerst ochtend gezellig met elkaar koffie gedronken je moeder was helemaal blij dat jullie gebeld hadden liev mensen doe voorzichtig als jullie op een schouter stappen een dikke knuffel van tante annelies en oom george

 4. Anita schreef:

  Lieve Arthur en Caroline,
  Wij wensen jullie aan de andere kant van deze aardkloot fijne en gezellige Feestdagen! Wij zijn al aan het uitbuiken, gister de Familie-avond gehad met te veel eten en te veel …. met een % erin. Maar ook wel heel gezellig! Nu maken wij de restjes op de komende dagen.Liefs van Gert-Jan en Anita

 5. Donald Merckx schreef:

  Lieve vrienden jullie ook van harte een heel goede Kerst. Wel een beetje raar op zo’n warm eiland. Wat geniet ik weer van je verslag het is of ik er weer ben, je moet een boek gaan schrijven. Lombok kennen we niet, wel vlakbij de afvaart naar Lombok gelogeerd in een mooi gelegen resort aan zee. Het dorp heette Candidasa geloof ik, het is lang geleden. Wij hebben momenteel heel mooi zonnig weer in de zon 15g maar iedere dag vroeg donker ongeveer om deze tijd 16.00u. Maar om mij heen is het extra gezellig de kerstboom in de eetkamer is aan, in zitkamer een ster en twee kleine boompjes voor het raam en in de achtertuin een grote kerstboom van vier meter. Vanavond 24/12 feest bij buren 6 huizen doen mee met wijn, kalkoen,vis en ik maak wildgoulasch op 25/12 diner bij vrienden in Lelystad en op 26/12 krijgen we bij ons thuis om 17.00u 8 gasten, onze beste vrienden, op de borrel en waarmee wij dan daarna 19.00u gaan eten (Kerstdiner) op het Landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort het is daar een waar sprookje prachtig gedecoreerd. Lieve Caroline en Arthur heb het goed wij hebben een ieder geval, zoals Annelies altijd zegt, dagen met een goud randje. Knufkus Donald.

 6. Nolda schreef:

  Lieve Caroline en Arthur,
  Hele fijne dagen, ook al denk ik niet dat ze dat in die hoek van de wereld vieren,
  Maar volgens mij is het elke dag een feestje! Geniet ervan Gr. Nolda& Gerrit

 7. hans plu schreef:

  hoi luitjes daar in Verweggistan een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar met veel gezondheid en weer een goed zakelijk begin met de op een na de beste camping van Frankrijk. nou groetjes dan maar van de pluutjes .
  ps nog veel plezier in Indonesië.

 8. je allerliefste zus schoonzus en tante schreef:

  lieve schatten,hele fijne feestdagen en een goed nieuwjaar, caroline wij krijgen morgenochtend je moeder en vader op de koffie en tante ada en oom egge, heel gezellig we zullen het wel dan over jullie hebben, en hoe fijn ze het gehad hebben op de vakantie. hier gaat verder alles goed alleen is de hele fam. verkouden ieder een loopt te proesten en te hoesten.wij hadden gisteren avond een kerstborrel op het plein endaar waren jullie vrienden ook heel gezellig staan praten en waar dacht je over ja ja niet zo moeilijk te raden.Het is hier 9 gr dus niet koud.Ik zal vaavond een kaarsje voor jullie aansteken dan denken wij aanjullie . kikke kus tante annelies en oom George.

 9. Eric & Tineke schreef:

  Fijne Feestdagen!

 10. Ery schreef:

  Lieve nicht en neef,
  voor jullie heel fijne kerstdagen in een bijzondere omgeving. Geniet ervan.!!!
  Liefs Ery

 11. Esther schreef:

  Wij wensen jullie hetzelfde en nog heel veel plezier in Indonesië!
  Groetjes,
  Esther, Hans, Jurriaan en Eline