Thailand

1999 – 2003 – 2004

vlag-van-thailand

Bangkok - tempels - tropische eilandjes

Toen wij in 1999 voor het eerst Thailand bezochten was het meteen “woooow” . Wat een supergaaf land is dat. Zo relaxed, zulke vriendelijke mensen en natuurlijk een heerlijk klimaat, als je van warmte houdt. De allereerste keer kwamen wij aan met de trein vanuit Kuala Lumpur. Wel bij de grens overstappen in een andere trein en een uitgebreide grenscontrole.

De allereerste keer moet je wel proberen zo snel mogelijk alle “trucjes” te leren die de mensen rijk zijn. De tuktuk driver zal zeggen dat The Grand Palace gesloten is en dat links rechts is en als ze de weg niet weten ze je toch een kant op sturen. 

Maar verder……..tja wij zijn fan. De floating market, de trekkings die je kan maken, de fantastische steden en niet te vergeten de fraaie eilanden zoals Ko Samui, Ko Lanta enz enz. Stuk voor stuk de moeite waard en als je een echt partybeest bent dan is de Full Moon Party op Ko Pha Ngan een must.

Voor wat betreft het eten…….eet zoveel mogelijk bij de “food stalls” op straat. Elke dag alles vers en keuze te over. Ook ijskoude ananas, voor je ogen in kleine stukjes gesneden, prikkertje erbij….mmmmmm. De Thaise massages zijn natuurlijk wereldberoemd om diverse redenen, maar de massage bij de Wat Poh is echt waanzinnig om mee te maken.

Wil je lezen over wat wij daar hebben gedaan? Klik dan op onderstaande linkjes.

Zodra de digitale fotoalbums klaar zijn komen hier de linkjes te staan. Voor nu zijn alleen nog de 1 megapixel foto’s beschikbaar onder het tabblad “foto’s”