Aankomst Vlieland

Deel

Het was een prachtige overtocht………..

20150223_140918 (Large)…….op maandag 23 februari. Jammer voor Caroline dat ze op zondagavond net 1 wijntje te veel had gedronken. Kwam ik nog goed weg met mijn 2/3e fles rosĂ©, 3 Belgische bieren en een pineau 🙂 Maar goed, we vertrokken een uur later dan gepland naar Harlingen. geen probleem, tijd genoeg, de boot ging pas om 14.25 uur. De zon scheen, strakblauwe lucht en een frisse wind, wat wil je nog meer. Rond de klok van 13.00 uur bij Harlingen waar je voor de deur je spullen kon uitladen om daarna je auto weg te zetten (wij namen geen auto mee het eiland op)

Precies op tijd vertrok de boot en wij gingen lekker aan dek zitten in de zon. Maar de wind was wel dusdanig straf dat we toch ook nog even binnen hebben gezeten. Vlak voor de eilanden toch nog een pittige deining, maar in de categorie “leuk” en zeker niet om zeeziek van te worden. Eenmaal aangemeerd konden we van boord, spullen weer ophalen en 20150223_173023 (Large)werkelijk op 10 minuten lopen licht de dorpstraat. Caroline had de sleutel al geregeld en dus konden we zo ons gezellige oude vissershuisje in. Ideale plek voor 4 en werkelijk alles is aanwezig.

Meteen maar aan de borrel, plannen maken voor de komende dagen en………….precies op tijd gelezen dat de “Sahara rit” met de grote wagen alleen op woensdag is, dus werden daar meteen kaartjes voor gehaald. Het is tenslotte voorjaarsvakantie en woensdag was de enige dag voor ons als “midwekers”. Daarna heerlijk gegeten in de Lutine …………. gelegen op werkelijk 100 meter van ons huisje 🙂 Morgen een fijne wandeling maken!

3 reacties op "Aankomst Vlieland"

 1. Monique schreef:

  Leuk om te lezen en plaatjes te zien. Veel plezier, wind genoeg 🙂

 2. charlotte schreef:

  Jammer dat de eerste zin is dat Caroline gisteren 1 wijntje teveel heeft gedronken. Als die maar goed gesmaakt heeft Caroline. Ben benieuwd naar de verhalen van as woensdag, maar die hoor ik zaterdag van Caroline onder het genot van een kopje thee wellicht

  • Arthur en Caroline schreef:

   Hahaha Charlotte…………hele verhaal hoor je nog wel. Allemaal smakelijk om gelachen 🙂