We zijn weg

Deel

Schiphol, zaterdagmiddag zo tegen 5 uur, of was het al later ? Want volgens mij waren we wat te laat. Zou de spanning nu echt toegeslagen zijn ? Maar wat een opkomst zeg, vrienden, familie en zelfs collega’s waren op komen dagen om er zeker van te zijn dat we zouden vertrekken 🙂

Eerst iedereen vluchtig gedag gezegd en toen inchecken met 2 mooie vlaggen op de kar van Tessa en Jesper met de welluidende tekst : tot volgend jaar. De foto’s zijn vast wel ergens (later?) op de site te bezichtigen ! Na de incheck moest het er dan toch echt van komen : AFSCHEID nemen. Er mocht niet worden gehuild want we zouden Aris en Berthy (goed he met een H) toch al over 8 weken weer zien. Maar ja, de vrouwen-tranen kruipen waar ze horen te gaan en deze held zelf kon het zowaar droog houden (waarschijnlijk alle tranen al op het werk verspeeld). (meer foto’s bij Michelvan Bergen.nl )

Daar gingen we dan, door de douane, nog 1 keer zwaaien, okay 2x dan, maar dan zijn we echt weg, kijken elkaar eens aan, dikke zoen en het avontuur is begonnen. Eerst maar eens wat drinken en een kleine snack voor alle zenuwen weg te drinken/slikken. Eindelijk komt de rust een beetje over ons. Cadeautje halen voor oom en tante, deo-tje en scheermesjes en dan hebben we echt alles. Even door half 7 begint het boarden van de BA 441, het 1e traject van deze lange vlucht. Na wat gestotter van de apparatuur zijn we eigenlijk in een vloek en een zucht (vooral bij Car dan) op Heathrow. Precies, Car werd misselijk, maar uiteindelijk toch genoeg opgeknapt om zelfs op het 2e deel, bijna, helemaal niet ziek te worden. Een fantastische vlucht van 10 uur met, echt waar, windje mee, haalden we een uur van het vluchtschema af. Gevolg ?

Jaja, daar staan we dan op Bankiekokkie internat. airport…..helemaal alleen !!! hebben we ze gemist ? Wij totaal niet nagedacht over de tijdwinst en nog geen 2 minuten later lopen onze oom Egge en tante Ada de hal binnen met “welkom travel4us” op een snel gemaakt spandoekie. Een korte rit naar hun waaaaaaanzinnige appartement, en door en door en door naar het zwembad wel te verstaan. Snel die rugzak laten ontploffen (want we mogen alles stallen he !), zwemspullen zoeken en plons………..de vakantie is nu echt begonnen. In het zwembad zijn ook vrienden van oom en tante aanwezig, Eric en Corrine, die nog 3 dagen naar Cambodia gaan alvorens weer terug te vliegen naar Holland.

Arthur & Caroline

Reacties zijn gesloten.